Pga den pågående corona-pandemien blir det endringer i åpningstider. For vanlige timer med oppmøte, skjer dette i tidsrommet 08.30 - 11.30. Deretter er det mulighet for telefonkonsultasjon. Vi beklager ulempene dette medfører, og gjør vårt beste for å gi listepasientene våre et godt og forsvarlig tilbud. Vi prioriterer time til de som trenger undersøkelse og ingen som føler seg syk skal være redd for å ta kontakt. Vi er her for dere!

Telefonen er åpen som vanlig fra kl 08.30 - 11.30. Fra kl 13.00  til 14.30 kan legekontoret nås på tlf 477 92 378. Vi ringer tilbake dersom du ikke kommer gjennom, da det ikke er etablert køordning på denne telefonen.

Fra kl 12.00 - 20.00 alle dager vil våre lokaler bli brukt som feberpoliklinikk for bydelene Søndre Nordstrand og Østensjø. Ingen skal møte her uten avtale. På feberpoliklinikken møter pasienter med potensiell corona-smitte, og ingen skal derfor oppholde seg her unødvendig og uten smittevernutstyr. Det vil bli grundig smittevasket og klargjort for vanlig legekontorvirksomhet hver dag.